avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Luare de mita si inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Luare de mita si inselaciune

Am organizat niste cursuri de calificare cu o firma autorizata ,am fost angajata cu 2 ore si intelegere intre parti cu comision la fiecare cursant de 50 ron in care la examen cursantul a fost obligat sa de 50 ron pentru copii nevoias la care cursantul na primit chitanta nici bon decasa nici factura . Incare eu angajata nam primit nici un ban nici salarul nu mi lam luat am fost la iteme unde am depus o plangere ce pasi am de urmat finca cursanti vrea sa depuna plangere

Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:48, 23 Mai 2014
Buna ziua !
Sunt multe aspecte care trebuie cunoscute si pe care nu le-ati precizat in postarea dvs. (cine a obligat la plata , cine a luat banii etc) .
In masura in care se face o plangere in acest sens, va sfatuiesc sa apelati la serviciile unui avocat , care este cel mai in masura sa va indrume , raportat la situatia de fapt si de drept existenta .
Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare de mita si inselaciune simo57 simo57 Am organizat niste cursuri de calificare cu o firma autorizata ,am fost angajata cu 2 ore si intelegere intre parti cu comision la fiecare cursant de 50 ron in ... (vezi toată discuția)
Cursuri CatalinDonose CatalinDonose Buna ziua! Am o societate comerciala cu obiect de activitate formarea profesionala.Pe langa cursurile de calificare avem si cursuri de Igiena.Am incasat de la ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)