avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime în specialitatea studiilor necesare ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcþiei publice


Se constitue vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii unei functii publice, si perioada in care o persoana care are diploma de licenta, specializare in drept, este cenzorul unei fundatii sau asociatii nonguvernamentale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:11, 22 Mai 2014
Conform prevederilor art. 3 lit. l) din H.G. nr. 611/2008 :
vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice - experienţa dobândită în temeiul unui contract individual de muncă, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberală, demonstrată cu documente corespunzătoare de către persoana care a desfăşurat o activitate într-o funcţie de specialitate corespunzătoare profesiei sau specializării sale, prin raportare la domeniul general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învăţământului în România.

Perioada desfasurata in calitate de cenzor al unei fundatii sau asociatii nonguvernamentale nu constituie vechime in specialitatea studiilor juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitatea studiilor cristi_70 cristi_70 Va solicit repectuos un punct de vedere, cu privire la vechimea in specialitatea studiilor. Am indeplinit functia de agent de politie, timp de 23 de ani, ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitate pap pap PUTETI VA ROG SA MA JUTATI SI PE MINE, am urmatoarea intrebare daca o pesoana are un cabinet individual de avocat , pe diploma de facultate scrie LICENTIAT IN ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor myoo myoo Buna ziua, Se poate considera ca un asociat majoritar si administrator al unei firme (ce nu a fost angajat cu contract individual de munca) detine vechime ... (vezi toată discuția)