avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... casa nationalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

casa nationalizata

Unde tb adresata cererea pt acordarea de despagubiri pt casa nationalizata ce nu poate sa fie restituita in natura, in conditiile noii legi din 2013/ ? multumesc
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 21:35, 24 Mai 2014
Cererile de acest gen se depun la primaria de care apartineti...daca nu vi se răspunde, deschideți un proces împotriva statului roman

Nu dati sperante desarte! Nu se poate depune nici o cerere noua la legea 165/2013!Iar datul in judecata ... daca sunteti avocat trebuie sa stiti ca trebuie un temei legal!!! Au trecut demult
termenele pentru cereri de retrocedare, pe ce temei sa dea statul in judecata?
ddre a scris:

Unde tb adresata cererea pt acordarea de despagubiri pt casa nationalizata ce nu poate sa fie restituita in natura, in conditiile noii legi din 2013/ ? multumesc

Stimat forumist,

Ar fi util să dați mai multe detalii, mai ales să punctați dacă dreptul de proprietate al dvs a fost recunoscut intern, dacă s-a încercat anularea titlului noului proprietar, dacă s-a făcut notificare pe Legea 10/2001...

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case nationalizate, legea 10/2001 craciun_h craciun_h In urma unui proces intentat in anul 2009, Primariei, laTribunal si apoi la Curtea de apel mi s-a recunoscut dreptul de a primi despagubiri in echivalent ... (vezi toată discuția)
Revendicare Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna seara. Fostii proprietari sau succesorii acestora care nu au facut pana la aceasta data cereri de retrocedare a imobilelor nationalizate in perioada ... (vezi toată discuția)
Soarta dosarului meu depus la cedo dupa adoptarea legii 165/2013 clara2013 clara2013 Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Am reclamat Statul Roman la CEDO, in baza legii 10/2001, in febr. 2010. Am primit nr. de inregistrare si ... (vezi toată discuția)