Lucrez intr-un grup de firme in care angajatii desi lucreaza (informal) pentru toate firmele, ei sunt angajati pe cate o firma diferita.
Astfel, eu sunt angajat ca director intr-una din firme, unic pe acest post in firma respectiva. Asa numiti subalterni fiind angajati pe alte firme din grup (grupul are un investitor comun si majoritar). Acum cateva zile am fost anuntat ca altcineva (din alta firma) va prelua activitatea mea (informal). Eu inca in acte fiind angajat acolo. Operatiunea nu stiu de cat timp era planificata, la mine s-a intamplat dupa un concediu medical (poate este relevant in cazul judecarii).
Apoi am fost luat la o discutie de HR prin care mi s-a cerut sa-mi dau demisia cu acordul partilor. Eu nu am aceptat asa ceva.
Imediat mi s-au luat drepturi de administrare pe echipamentele tehnice de catre noi sef, iar acum nu se mai intampla nimic, si sunt lasat fara sa fac nimic, si daca as vrea sa fac nu as putea fiindca nu mi se mai permite sa ma conectez.
Ce ar trebui sa fac, pentru a ma asigura ca la judecata sa castig 100%. Ma gandeam sa fac o "intampinare", sau informare a conducerii firmei pe care sunt angajat, in care sa le prezint evolutia mea si ca mi s-au luat in mod intentionat drepturile de rezolvare a problemelor tehnice de catre noul director.
Anuntarea mea cu noua configuratia s-a intamplat intr-un mod complet neprofesional, si doresc foarte mult sa castig procesul.
In practica, am intalnit angajatori care au asa ceva prevazut in regulamentul intern.
Astfel, daca la nivel de angajator exista vreo prevedere in regulamnetul intern sau s-a emis o decizie in acest sens, atunci salariatii sunt obligati sa completeze zilnic un raport de activitate.
Fisa postului
sindicalistul
angajatorul poate modifica fisa postului ori de cate ori doreste????
mentionez ca sindicatul din unitate se opune iar unii salariati refuza sa semneze o ... (vezi toată discuția)