avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Suspendare activitate fundatie.
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Suspendare activitate fundatie.

Buna ziua,
La o fundatie se poate suspenda activitatea temporar?
Daca da, va rog sa-mi spuneti si cum?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 00:09, 28 Mai 2014
La ONG nu exista notiunea de "suspendare a activitatii" ca la SRL sau PFA, si nici nu se poate dizolva voluntar o fundatie. Nu e obligata insa sa functioneze in fapt, sa aiba activitati specifice la o anumita intensitate, si teoretic ar putea avea venituri si cheltuieli zero intr-un an, daca contabilul si membrii CD si cenzorii activeaza voluntar si sediul il are in comodat etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precizari despre diferenta asociatii si fundatii Alexandraverde Alexandraverde Buna ziua, am mare nevoie sa ma ajutati in privinta unei nelamuriri. Care este diferenta dintre ONG, Asociatie si Fundatie? Va rog mult sa ma ajutati cu un ... (vezi toată discuția)
Fundatie ce nu mai are activitate de 10 ani mai depune bilantul? C.Niculescu C.Niculescu Buna ziua , E vorba despre o fundatie non profit cu un comitet director din 5 membri infiintata in urma cu 11 ani din care au ramas doar presedintele ... (vezi toată discuția)
Dizolvare fundatie liana2014 liana2014 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in cazul in care exista o neintelegereintre membri fondatori actuali privind restituirea acesteia catre ... (vezi toată discuția)