avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Taxe Starea Civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Taxe Starea Civila

Se plateste taxa pt eliberarea certificatului de nastere daca a fost inlocuit si am dat la schimb vechiul certificat? Am avut nevoie de certificat eliberat cu data recenta .Este normal ca la oficiul de stare civila sa se retina imputernicirea originala in limba spaniola daca eu am prezentat copie tradusa si legalizata de catre un notar autorizat ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:46, 23 Mai 2014
Buna ziua !
In conditiile spetei , se plateste doar taxa judiciara de timbru (2 lei) , cat despre retinerea imputernicirii , este loc de interpretare (cred ca era suficient a se opri o copie a acestui document) . Oricum , este vorba de o procura speciala (imputernicire ridicare certificat) , astfel ca nu vad de ce v-a deranjat acest aspect .
Sigur ca e normal, aceea este procura speciala - ce ati dus dvs. era, asa cum ati spus, doar traducerea legalizata si autentificata a procurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate permis pasaport cristianjuvete cristianjuvete Buna ziua, Am efectuat o casatorie in strainatate intre cetatean sud african si cetateanca romanca. Certificatul de casatorie (unnabriged) a fost emis de ... (vezi toată discuția)
Divort din strainatate nicollleta nicollleta Buna ziua..am revenit cu o alta problema.Pe scurt: Eu m-am casatorit in februarie 2006 si in iunie 2006 eram deja separati,el plecand fara sa dea nici o ... (vezi toată discuția)
Procedura schimbare certificat de nastere model vechi in certificat nou si apostilare burgundy burgundy Buna ziua, Am cautat mai multe informatii dar nu imi este foarte clar cum ar trebui sa procedez mai exact in cazul urmator. Fratele meu vrea sa se ... (vezi toată discuția)