avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... geamurile vecinului se deschid la mine in curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

geamurile vecinului se deschid la mine in curte

Buna ziua, cer ajutorul sau suportul juridic. Asadar in 1997 am cumparat un teren intravilan in apropiere de Arad, de la inceput am observat ca ,,casa vecinului e construita pe hotar si are un geam care se deschide la mine in curte, cine a vindut nu a dat aprobare pentru geam dupa doi ani au aparut inca trei geamuri. Vorbind cu vecinul el spune ca atunci cind ma deranjeaza le va inchide. Anii au trecut, intre timp am construit o casa la opt metri de hotar, vecinul nu mai vrea sa inchida geamurile (construite la o inaltime de 1m-1,5m) si mai rau cum noi sintem plecati noua luni pe an in Italia unde avem o propietate, vecinul profita de asta intra in curtea noastra si face scurgerea de la baie wc bucatarie pe propietatea noastra, practic tevile de scurgere trec 15m pe propietatea noastra dupa cere in imediata apropiere a hotarului isi face bazinul de scurgere. am fost la primarie dar au zis ca nu pot face nimic.tinand cont ca am eliminat toate modalitatile amiabile si nu am rezolvat nimic cer ajutorul vostru eventual daca in Arad este un domn avocat disponibil sa preia cazul meu scrieti imail la dumitru.nituc@fastwebnet.it eu va multumesc anticipat si doresc tuturor celor care respecta legea o zi buna.

:offtopic: Va rog nu mai scrieti cu majuscule, este foarte greu de citit si contravine regulamentului de postare. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2009
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: miluc , utilizator 09:55, 10 Mai 2009
de acord sant nou nu stiam,multumesc.milli
cred ca problema dvs ar putea fi rezolvata de cei de la protectia mediului, printr-o amenda usturatoare data vecinului dvs.

av.m.vasilescu
va multumesc,dar ce pot face pentru al obliga sa inchida geamurile?va salut milli
pot sa le inchid cu o hotarare judecatoreasca?
simplu ridicati un paravan- un zid subtire in dreptul geamului vecinului.

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii pentru constructia unui geam LeoB LeoB Buna ziua. Locuiesc intr-o casa nationalizata in care mai locuiesc 2 persoane. Peretii interiori ai bucatii noastre de casa ,sunt si peretii celor 2 vecini , ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate vgeorge vgeorge am un vecin care sa facut fereastra spre curtea mea desi nu avea acordul meu si nici casa lui nu e prevazuta in proiect cu fereastra spre curtea mea.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate jon85 jon85 un unchi si-a construit in urma cu aproximativ 20 ani o casa la o distanta de 50-60 cm de gardul care desparte proprietatea sa de cea a vecinului. in momentul ... (vezi toată discuția)