avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de servitute

Buna ziua.
Suntem 2 proprietari in curte comuna si vreau sa ne despartim prin drum de servitute Vreau sa stiu si eu cati metri trebuie sa aiba legal drumul de servitute. Proprietarul celalalt imi spune ca dupa noua lege drumul trebuie sa fie cam de 2,5m pt a avea acces in caz de urgenta masina de salvare, pompieri etc.

Alte discuții în legătură

Drum de servitute wasilewasile wasilewasile Buna ziua. Suntem 2 proprietari in curte curtea fiind comuna si vreau sa ne despartim prin drum de servitute Vreau sa stiu si eu cati metri trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Imi inchide drumul de acces acasa cu porti mariustudorache mariustudorache buna ziua ma numesc marius locuiesc in orasul Comarnic jud Prahova in locuinta sotiei De 15 ani sunt in Comarnic iar linga noi avem o familie care de curand ... (vezi toată discuția)
Drum pietonal de servitute teamaria teamaria Deoarece in curtea unde locuiesc ca proprietar, se afla un teren care tocmai a fost vandut in vederea construirii unui bloc de locuinte, eu neavand in ... (vezi toată discuția)