buna ziua ma numesc marius locuiesc in orasul Comarnic jud Prahova in locuinta sotiei De 15 ani sunt in Comarnic iar linga noi avem o familie care de curand au inceput sa fie proprietari pe drumul nostru de acces 30 metri liniari si au inceput sa ne blocheze masina cu una din masinile lor spunand ca ei sunt proprietari ,casa noastra neavand alta cale de acces spre Fiind in jumatatea altor case si singura cale de acces este pe acei 30 de metri am mers la primarie si am depus plangere ,iar de acolo am primit raspuns ca numai pe cale juridica pot avea un rezultat favorabil deoarece trebuie sa am drum de acces pt salvare pompieri etc Pot ca eu cu domiciliul in comarnic la aceasta adresa sa chem in instanta pe acesta ?s-au socrul meu care plateste rol la aceasta Va rog mult sa ma ajutati cu cat mai repede cu atat mai bn . Sfatuitima va rog ce sa fac
Buna seara,
Va trebui sa va adresati in instanta pentru stabilirea unui drept de servitute asupra acelui drum.
nu primaria stabileste aceste drepturi ci doar instanta.
Cererea in instanta o formuleaza proprietarul imobilului care are nevoie de servitute.