avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SERVITUTE DE TRECERE AUTO
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SERVITUTE DE TRECERE AUTO

Sunt nou proprietar . am gasit o cale de acces de numai 2,5 m liniari pe o distanda de 45 de metri lungime la o panta de 45 de grade pe 10-15 metri lungime . Fostii proprietari , pntru ban sau nu stiu au renuntat la o servitute care avea 10 m liniari iesire la strada cam pe aceiasi distanta 40-45 metri lungime. Nu am cum sa aduc materialae pt renovare , aprovizionare lemne foc , vidanjare fosa septica etc . Proprietatea mea are aproape 10.000 patrati , fanata , padure , pomi fructiferi , nu pot exploata .este un calvar iar un vecin nu vrea sa imi acorde trecere auto asa cum am vaut tot pe acolo . Ce credeti imi pot recapata servitutea ? Trebuie sa pot intra cu greutati acum este imposibil . Nu poate intra salvare pompieri , nimic .Poate aveti ceva idei sa sustin in fata jude . Nu am bani pt avocat chiar deloc . Poate ceva legislatie in vigoare pt . intrare auto , VA ROG . Andreea
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
ContSters382135, utilizator

Alte discuții în legătură

Servitute de trecere ContSters382135 ContSters382135 Am dobindit in urma iesirii din indiviziune un imobil si terenul aferent . Aceasta casa cit si terenul aveau o servitute de trecere , la care fostii ... (vezi toată discuția)
Servitute m27ius m27ius detin un teren si o casa de 3 ani Cand am cumparat casa avea o servitute de 1,5 metri Am dat in judecata ambi vecini si judecatoria........ mi-a dat drept de ... (vezi toată discuția)
Recuperare servitute de trecere LAURA4628 LAURA4628 Acum cativa ani , am semnat un act in numele tatalui meu , prin care se renunta la o servitute de drecere in urma unei conventii . Tatal meu nu mai era ... (vezi toată discuția)