avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum pietonal de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum pietonal de servitute

Deoarece in curtea unde locuiesc ca proprietar, se afla un teren care tocmai a fost vandut in vederea construirii unui bloc de locuinte, eu neavand in proprietate decat terenul de sub casa, as dori sa stiu cati metri , legal, trebuie sa-mi lase ca drum pietonal de servitute si conform carei legi. Deasemeni, sunt obligati sa lase drum de acces in caz de incendiu pentru pompieri ? Conform carei legi ?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
teamaria, utilizator

Alte discuții în legătură

Latimea drumului de acces vizitator_buc vizitator_buc Buna ziua, este pentru prima oara cand foloesc acest forum...daca ar putea cineva sa ma lamureasca in cateva cuvinte despre autorizatia de constructii a unei ... (vezi toată discuția)
Este drum de acces sau nu laur2000 laur2000 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Am cumparat o casa cu teren si cu asa zisul drum de acces.Drumul de acces ( care este trecut teren arabil in cadastru si in ... (vezi toată discuția)
Proprietarul fondului aservit a pus gazon pe jumătate din suprafața servituții de trecere. Îmi poate face plângere penală pentru distrugere dacă trec cu mașina peste gazon? Aida2016 Aida2016 Proprietarul fondului aservit,a pus gazon pe jumatate din suprafata servitutii de trecere constituita in favoarea noastra.A facut asta ca sa nu ajungem la ... (vezi toată discuția)