avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Antecontract vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Antecontract vanzare-cumparare

La semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare a unui apartament prin credit prima casa,este necesar si acordul bancii la semnarea acestuia?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:25, 23 Mai 2014
Nu este necesar acordul bancii.
Antecontractul trebuie prezentat bancii dupa semnare pentru intocmirea formalitatilor bancare, cerere credit, etc..
Asigurati-va intai ca indepliniti conditiile obtinerii creditului de la banca si aveti avizul favorabil de la banca si apoi semnati promisiunea bilaterala de v/c (antecontractul). In antecontract precizati un termen de 2 luni ptr incheierea contractului de v/c si cu posibilitatea de prelungire prin act aditional in cazul in care nu se finalizeaza tranzactia in termenul din antecontract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere antecontract prima casa, recuperare avans grgmrnsc grgmrnsc Buna ziua! As avea nevoie de un sfat. De curand am inceput demersurile catre un apartament de 3 camere situat pe strada Popesti Vest intre statiile de ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare imobl alice.elena60 alice.elena60 Buna seara. Am facut antecontract pentru vanzarea unui apartament ,pana la un anumit termen. Eu sunt vanzator, iar cumparatorul se imprumuta la banca, iar ... (vezi toată discuția)