avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Serviciul de evaluare complexa - unde reclam
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Serviciul de evaluare complexa - unde reclam

Buna ziua!
1. la ancheta sociala( pentru mama -90 de ani-care a avut accident vascular si are nevoie de ingrijiri din partea mea, ca fiu. Eu fac mancare, eu o spal, eu spal rufe in cada, eu ii dau medicamente)vin persoane de la "Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap"?De exemplu, in Ploiesti.

2.Daca nu sunt multumit de ceea ce hotarasc cei de la Serviciul de mai sus, unde anume pot reclama eventual?La directorul acestui serviciu, la Primarie, la vreun parlamentar sau unde?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CYBORG , utilizator 11:14, 24 Mai 2014
Un prim pas ar fi sa ii reclamati la conducatorul acestui serviciu. Depinde si de natura faptelor reclamate. In functie de natura faptelor, plangerile/reclamatiile pot fi indreptate in diferite locuri. Puteti da mai multe detalii?
Va multumesc mult, doamna.Nu nu mi s-a intamplat nimic. Am intrebat asa...in caz ca.Sa stiu unde sa ma duc.
Fiindca as vrea sa obtin acea indemnizatie de asistent personal.Mi-ar prinde bine, si-asa nu am niciun venit.
In exercitarea atributiilor privind incadrarea unei persoane adulte intr-un grad de handicap, Comisia de evaluare analizeaza dosarul intocmit de serviciul de evaluare complexa a persoanelor adulte cu handicap din cadrul Directie Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului

Incadrarea sau respingerea incadrarii in grad si tip de handicap pot fi contestate de titulari in termen de 30 de zile de la comunicare la Comisia Superioara de evaluare a persoanelor adulte cu handicap. Contestatiile se depun si se inregistreaza la secretariatul Comisiei de evaluare care a eliberat documentul; aceasta va transmite contestatia si dosarul persoanei Comisiei Superioare.

Contestatiile se solutioneaza prin decizie emisa de Comisia Superioara in termen de 45 de zile lucratoare de la data inregistrarii.
Da, am inteles.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte indemnizatie - handicap accident vascular CYBORG CYBORG Buna ziua! Mama mea are varsta de 91 de ani-aproape- si acum un an a avut accident vascular ischemic.A fost spitalizata apoi externata si nu se poate folosi ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar de handicap adult cu alzheimer adrag adrag Buna ziua, Din cauza degradarii starii psihice si fizice am fost nevoiti sa o internam pe soacra mea intr-un camin privat de batrani din sectorul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap alyofficiall10 alyofficiall10 bunicul meu a facut un accident vascular unde a fost internat la spitalul clinic fundeni la neurologie la iesirea din spital pe langa alte diagnostice diabet ... (vezi toată discuția)