avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat, urgent
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat, urgent

Caut un avocat care, Pro Bono, sa introduca o contestatie la Tribunalul Bucuresti. Este vorba de un moldovean necajit, lucreza doar el si intretine sotia si doi copii mici. Acestuia i-a fost refuzata cererea de cetatenie din cauza unui furt minor (trei gaini) pe cand avea 19 ani... intre timp a fost reabilitat, dar comisia nu a tinut cont de asta. puteti sa-mi scrieti pa mail: const_be arobase yahoo.fr
Cu multumiri
PS scuze pt eroarea din titlu, dar nu mai pot s-o corectez
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2014
const_be, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei privind recalcularea pensiei de serviciu Atonn Atonn Buna ziua, Cerandu-mi scuze pentru deranj, indraznesc sa va adresez cateva intrebari legate de intocmirea unei contestatii la decizia de recalculare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere mihailcostache mihailcostache Buna seara, V-as ruga sa-mi spune-ti si mie daca , decizia care mi-a fost data , de angajator este completa, eu cred ca este nula din start , numai pt. ... (vezi toată discuția)
Incheiere sau sentinta Just-drept Just-drept Hotararea data de judecatorul de camera preliminara in baza art. 341, alin. 6 - Cod Pr. pen. este Incheiere penala sau Sentinta penala? (vezi toată discuția)