avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitate procura dupa schimbarea CI si a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitate procura dupa schimbarea CI si a domiciliului?

buna ziua
am o procura si imi schimb cartea de identitate si domiciliul. va rog sa.mi spuneti daca mai e valabila procura sau trebuie alta pe cartea de identitate noua.
stima!
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 09:37, 25 Mai 2014
Normal ar trebui sa fie valabila, odata ce contine C.N.P.-ul care este unic (alta persoana nu poate exista cu acelasi C.N.P.) sau faceti demersuri pentru alta procura ori la notariatul unde este facuta procura un act aditional la aceasta sau chiar pe cea in cauza cu precizarea modificarilor intervenite, semnat si stampilat de catre notarul in cauza.
Pentru a nu intampina greutati si probleme ar fi mai bine sa faceti o noua procura legala.
Cel putin asa este mai sigur si corespunde cu datele noi pe care le aveti legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere cnp in strainatate ruxyradu ruxyradu Buna ziua, cum poate recupera o persoana cu cetatenie romana si americana CNP-ul daca nu mai are pasaportul sau cartea de identitate romaneasca si locuieste ... (vezi toată discuția)
Imputernicire srl badila steluta badila steluta bunaziua! poate reprezentantul , asociat unic, sa-si imputerniceasca sotia cu drept de semnatura pt institutiile statului daca nu are calitatea de angajat? ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Am divortat de comun acord in luna octombrie si acum cateva zile am primit decizia prin posta. Am solicitat revenirea la numele dinainte de ... (vezi toată discuția)