avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imputernicire srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imputernicire srl

bunaziua! poate reprezentantul , asociat unic, sa-si imputerniceasca sotia cu drept de semnatura pt institutiile statului daca nu are calitatea de angajat? va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 16:14, 30 Martie 2013
este posibil, printr-o procura speciala la notar cu specificarea precisa a atributiilor pentru care este valabila procura.
Se poate , daca asociatul unic este si adminstratorul. Mergeti la notar cu certificatul de inregistrare al firmei, certificat constatator, carte dvs identitate, copie dupa cartea de identitate a sotiei si stampila societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pt a reprezenta sc mihamagda mihamagda Buna ziua , Am o societate in care sunt asociata 50% . Amandoi administratori . Pot imputernici o terta persoana pentru a reprezenta soc in locul meu in ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare firma simina carmen simina carmen Buna ziua, Revin la d-voastra in speranta primirii unui sfat competent in rezolvarea urmatoarei situatii: Fiul meu cel mare are un SRL la care este unic ... (vezi toată discuția)