avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... DREPT DE SEMNATURA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

DREPT DE SEMNATURA

Buna,

As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa mergem la notar? sau e de ajuns o imputernicire semnata de amandoi?
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 14:02, 2 Decembrie 2009
Este de ajuns o imputernicire data de catre administratorul societatii, semnata si stampilata.
Este nevoie de o dispoitie scrisa a directorului institutiei.
De regula, daca este un S.R.L. mai ales, ajunge o delegatie din partea SRL-ului in care, asociatul ... sau administratorul SRL, dupa caz, va numeste, pe XX, cu toate datele din Cartea de Identitate, in calitate de (ce functie are in societate) sa reprezinte interesele societatii in relatiile cu ITM-ul ... , delegatie redactata pe calculator, cu nr. de inregistrare din registrul de corespondenta al firmei. Nu trebuie expres autentificata la notar.
Daca persoana care se deleaga nu este angajat al firmei respective ... atunci va trebuie procura autentificata la notar, de reprezentare la ITM
situatii :
daca SRL este suficienta o Imputernicire ,
daca este Asociatie ..persoana in a carei atributii intra si delegarea tertilor in efectuarea de operatiuni in numele si pentru asociatie
daca este Institutie de stat, Imputernicire semnata de catre seful departamentului resurse umane .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model de delegatie caprice caprice Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de delegatie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Imputernicire danyyyyy danyyyyy buna ziua, vreau sa intreb daca la un control de la itm nu poate merge administratorul si imputerniceste pe alcineva, imputernicirea trebuie legalizata la ... (vezi toată discuția)
Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)