As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa mergem la notar? sau e de ajuns o imputernicire semnata de amandoi?
De regula, daca este un S.R.L. mai ales, ajunge o delegatie din partea SRL-ului in care, asociatul ... sau administratorul SRL, dupa caz, va numeste, pe XX, cu toate datele din Cartea de Identitate, in calitate de (ce functie are in societate) sa reprezinte interesele societatii in relatiile cu ITM-ul ... , delegatie redactata pe calculator, cu nr. de inregistrare din registrul de corespondenta al firmei. Nu trebuie expres autentificata la notar.
Daca persoana care se deleaga nu este angajat al firmei respective ... atunci va trebuie procura autentificata la notar, de reprezentare la ITM
situatii :
daca SRL este suficienta o Imputernicire ,
daca este Asociatie ..persoana in a carei atributii intra si delegarea tertilor in efectuarea de operatiuni in numele si pentru asociatie
daca este Institutie de stat, Imputernicire semnata de catre seful departamentului resurse umane .
Imputernicire
danyyyyy
buna ziua, vreau sa intreb daca la un control de la itm nu poate merge administratorul si imputerniceste pe alcineva, imputernicirea trebuie legalizata la ... (vezi toată discuția)