avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... imputernicire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

imputernicire

buna ziua, vreau sa intreb daca la un control de la itm nu poate merge administratorul si imputerniceste pe alcineva, imputernicirea trebuie legalizata la notar si daca da in ce lege scrie?, multumesc
Cel mai recent răspuns: danyyyyy , utilizator 11:50, 20 August 2010
Nu este nevoie de o imputernicire autentificata, este suficienta o delegatie din partea firmei semnata si stampilata de catre administrator. Succes !
avocat Cristina Popescu
~ Conținut șters la cerere ~
MULTUMESC ptr. raspuns la itm s-a dus mama administratorului ptr. ca itm este in alt oras fata de unde este punctul de lucru adica este la sediu si mia cerut imputernicire legalizata la notar, multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Reprezentare instanta emfilia emfilia Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot reprezenta in instanta unitatea in care lucrez, cu procura din partea conducerii! Daca da, in ce consta procura? ... (vezi toată discuția)
Procedura imputernicire vanzare auto persoana juridica grigore2 grigore2 Vreau sa vand o masina care este pe firma (din sectorul 1 Bucuresti) si eu, administratorul firmei, nu sunt in tara. Am sunat la taxe si impozite sector 1 si ... (vezi toată discuția)