avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procedura imputernicire vanzare auto persoana juridica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procedura imputernicire vanzare auto persoana juridica

Vreau sa vand o masina care este pe firma (din sectorul 1 Bucuresti) si eu, administratorul firmei, nu sunt in tara. Am sunat la taxe si impozite sector 1 si mi-au zis ca toate actele se fac acolo si este suficienta o imputernicire semnata si stampilata, fara sa fie necesara legalizarea la notar. Este adevarat? Este suficient sa ii trimit imputernicitului aceasta hartie semnata si stampilata, fara sa fie nevoie sa mai vin eu acolo sau sa legalizez la notar?

Alte discuții în legătură

Contract de comodat magdazambet magdazambet Am nevoie urgent de un raspuns, va rog!!! Sambata plec la prietenul meu in Danemarca, problema este ca vreau sa ma duc cu masina. Eu sunt administratorul unei ... (vezi toată discuția)
Imputernicire danyyyyy danyyyyy buna ziua, vreau sa intreb daca la un control de la itm nu poate merge administratorul si imputerniceste pe alcineva, imputernicirea trebuie legalizata la ... (vezi toată discuția)
Un raspuns, va rog! nicoletaandrei35 nicoletaandrei35 Buna ziua,ma numesc Nicoleta si am si eu o nelamurire la care sper sa primesc raspuns. Pana acum doi ani am avut o firma (andreea srl) cu un bun prieten si ... (vezi toată discuția)