avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de comodat

Am nevoie urgent de un raspuns, va rog!!!
Sambata plec la prietenul meu in Danemarca, problema este ca vreau sa ma duc cu masina. Eu sunt administratorul unei firme la care suntem amandoi actionari, iar masina este pe numele lui. Am incheiat un contract de comodat auto intre el si firma dar vreau sa stiu daca este nevoie sa il legalizez neaparat la un notar, aces lucru nefiind posibil deoarece este plecat din tara. Trebuie legalizat ca sa pot iesi cu masina din tara?
Cel mai recent răspuns: iunyy , utilizator 16:02, 28 Decembrie 2010
Nu neaparat,avand in vedere ca sunteti asociati.

andymaurul
Nu, dar luati actele firmei.
Va multumesc din suflet pentru raspuns. Sper ca o copie de pe actul constitutiv al firmei si stampila sunt suficiente pentru domnii vamesi care in aceasta perioada cam cauta nod in papura doar,doar.....Am sunat la Politia de Frontiera si mi s-a spus ca nu ar fi necesar acordul prealabil al proprietarului, dar in Romania nu se stie niciodata la ce sa te astepti.
Buna ziua ,

Va roooog...am si eu nevoie urgenta de un raspuns : sunt administrator si asociat unic la o firma . Plec in UK cu masina care este inregistrata pe firma . Am nevoie de acte in plus fata de asigurare , pasaport si actele masinii ?
Mentionez ca am si statut de self employed in UK .
multumiri !!!!! astept raspunsul dumneavoastra !
Ultima modificare: Marți, 28 Decembrie 2010
iunyy, utilizator
Nu aveti nevoie de alte acte.

Alte discuții în legătură

Imputernicire la notar fara persoana imputernicita (iesire auto din ro) kvremus kvremus Buna ziua, Va solicit ajutorul intr-o privinta: un prieten de-al meu, roman, se afla in Italia (are si acte de Italia) si a cumparat o masina noua din ... (vezi toată discuția)
Pot iesi din tara cu masina inmatriculata pe numele tatalui? (non-ue) no01else no01else Buna ziua, Peste 2 saptamani voi pleca in vacanta in Croatia. Voi pleca cu masina inmnatriculata pe numele tatalui meu. Mentionez faptul ca avem aceiasi ... (vezi toată discuția)
Comodat bun mobil cls cls Buna ziua. Ma tot lovesc de contractul de comodat, se pare... Sotul meu trebuie sa plece din tara cu masina care este luata pe firma(firma altcuiva). Notarul ... (vezi toată discuția)