avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general combustibilul de la 1 mai cum se ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

combustibilul de la 1 mai cum se inregistreaza???????????

Buna ziua,atat am citit prin legi si nu stiu exact ce sa m-ai fac cu combustibilul (motorina ,benzina).Am 2 masini mari cu care facem transport de lemne si chiar nu stiu cum sa il m-ai inregistrez.Va rog sa ma ajutati, multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Stefan , Contabil 21:10, 6 Mai 2009
Nedeductibilitatea cheltuielilor cu combustibilul se refera la vehiculele rutiere motorizate care sunt destinate exclusiv pentru transportul rutier de persoane, cu o greutate maximă autorizată care să nu depăşească 3.500 kg şi care să nu aibă mai mult de 9 scaune de pasageri, incluzând şi scaunul şoferului, aflate în proprietatea sau în folosinţa contribuabilului.

Cum dvs. folositi masinile pentru transportul de lemne, nu va afecteaza noile modificari ale codului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuiala benzina? laurr29 laurr29 Buna ziua. Am un magazin second hand si constat cu stupoare ca nu-mi pot deduce cheltuielile cu benzina pt o masina cu remorca ce as folosi-o exclusiv la adus ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuiala conbustibil natalia2010 natalia2010 Buna ziua Spuneti-mi va rog sub ce forma as putea sa decontez cheltuiala cu combustibilul pentru o firma de consultanta in domeniul managementul ... (vezi toată discuția)
Neplatitoare de tva si ch cu combustibilul anairam_unid anairam_unid Am o firma neplatitoare de tva infiintata in aprilie 2010 si as vrea sa fac un contract decomodat pt o masina dar nu stiu cum ma poate ajuta la deducerea ch cu ... (vezi toată discuția)