avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Caut persoana acte radiere firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Caut persoana acte radiere firma

am o firma pe care nu mai doresc sa lucrez , marfa este zero , datorii la stat zero si la cas tot zero DAR ...in bilant sunt sume de incasat si in acelasi timp de platit din cauza contabilei care nu a facut la timp stornari ..etc... Se poate radia aceasta firma in acest moment?- multumesc
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 16:43, 26 Mai 2014
firma se poate lichida in momentul in care nu aveti datorii...rezolvati cu dna contabil si urmati pasii :
[ link extern ]
Se poate dizolva si lichida simultan fara numire lichidator. Conditia e sa nu existe datorii la stat sau la furnizori.
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2014
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare doina62 doina62 Incerc sa inchid o firma care a fost deschisa in anul 2003 si a avut activitate doar 4 luni in 2004.Acum mi se cere un bilant de inchidere.Exista un formular ... (vezi toată discuția)
Doresc sa dizolv srl-ul, dar am la pierderi 40.000 de lei și contabilul mi-a spus să plătesc 3% pierderi ca să o pot dizolva. cum o pot închide fără să plătesc taxe adiționale? I-Rotaru I-Rotaru Doresc sa dizolv societatea, dar am la pierderi o suma de 40.000 ron. Contabilul mi-a spus sa platesc 3% din pierderi ca sa ajung pe zero ca sa pot dizolva ... (vezi toată discuția)
Dizolvare voluntara cu plata furnizori si incasari ddanos ddanos Buna ziua tuturor, SRL cu 2 actionari, decide sa dizolve firma. Srl ul nu are datorii la stat, are doar de incasat si de platit furnizori. Intrebare mai ... (vezi toată discuția)