buna ziua
sunt asistent maternal de 12 ani. am in ingrijire un baiat de la 8 luni, acum copilul are 13 ani. de la directie m-au sunat de vreo 3 ori sa ma oblige sa iau in plasament un al doilea copil. primele doua dati am refuzat si m-au pus sa dau cate o declaratie ca refuz sa iau al doilea copil. a treia oara mi-au spus ca ma cheama la comisie daca nu iau un al doilea copil, drept pt care am cedat si am mers la centru, unde mi-au dat un baietel de 2 ani, despre care mi s-a spus ca este sanatos.
dupa ce am semnat conventia ca il iau, mi s-a spus ca are o "mica" operatie la cap. apoi am aflat de la mama lui ca are hidrocefalie, ca este operat in germania si ca trebuie lunar sa.i fac tomograf si consultat neurochirurgical si neurologic.
mentionez ca locuiesc la tara, sunt singura si nu am nici un ajutor.
am mers la protectie cu copilul, dar dna a inceput sa tipe la mine ca este datoria mea sa.l cresc, si daca nu pot,sa imi dau demisia. (copilul are un intreg cv cu datele operatiei din germania - vreo 30 de pagini, pe care directia trebuie sa le traduca, dar nu se grabesc deloc). este un copil care trebuie o atentie medicala deosebita si careia eu nu pot sa.i fac fata.
cum as putea sa procedez mai departe? mi.e frica ca imi vor lua primul baiat pe care l.am crescut si care doresc sa ramana si dupa 18 ani alaturi de noi.
sa merg in audienta la consiliul judetean? sa.i dau in judecata?
are cineva cunostinte legat de acest lucru? v-ati mai confruntat cu o astfel de situatie?
va multumesc frumos.
p.s.: am depus la sediul directiei de protectie a copilului o cerere (cu nr.de inregistrare) catre dl director prin care ii explic situatia, dar care a ramas fara nici un rezultat.
1. Demisia este un act unilateral de vointa a salariatului. Angajatorul nu va poate obliga sa va dati demisia .. in cazul in care se intampla acest lucru, aveti posibilitatea de a contesta in instanta decizia de incetare a raportului de munca.
Prin urmare , daca demisionati veti putea sa sesiza instanţa judecatoreasca, solicitand anularea demisiei, în cazul în care pretindeti ca demisia a fost provocata de angajator. Însa, în aceasta situaţie, va trebui sa dovediti, în condiţiile dreptului comun, existenţa unui viciu de consimţamant - eroare, dol sau violenţa.
2. Referitor la neprimirea unui raspuns la petitia dvs:
art.1 din Legea 554/2004:
(1)Orice persoana care se considera vatamata intr-un drept al sau ori intr-un interes legitim, de catre o autoritate publica, printr-un act administrativ sau prin nesolutionarea in termenul legal a unei cereri, se poate adresa instantei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoasterea dreptului pretins sau a interesului legitim si repararea pagubei ce i-a fost cauzata. Interesul legitim poate fi atat privat, cat si public.
3. Puteti intra in audienta la presedintele Consiliului Judetean.