avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura eliberare copie dupa titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura eliberare copie dupa titlu de proprietate

buna ziua am si eu o intrebare acum citiva ani am vindut impreuna cu sora si fratele meu titlul de propietete e pe numele mamei am facut atunci un antecontract cu propitarul acum vrea sa isi faca cadastru titlul a ramas la fratele meu si la pierdut persoana care se ocupa de actele propietarului vrea sa-i dam procura sa scoata copie legalizata dupa titlu ma intereseaza ce trebuie sa scrie in procura
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 21:57, 27 Mai 2014
daca a fost facut antecontract - atunic - ulterior s-a mai vandut - prin contract de vanzare cumparare?

sau in prezent sunteti titulari ?(mama ) din cate inteleg

titlul initial este emis de primarie - de ce nu mergeti sa ridicati un duplicat ?
nu pentru ca mama era decedata la momentul antecontractului si nu am facut succesiunea acest lucru vrea sa faca actul de vinzare cumparare titlul de propietate e emis de primarie dar avem copie de la primarie si au spus ca nu e valabile trebuie mers la judet mama da e titular dar in antecontract se specifica ca noi am vindut terenul noi procura o vom da decit sa poata scoate un duplicat legal cred ca se poate specifica acest lucru in ea se intimpla multe si sintem cam rezevati in astfel de cazuri cu acte multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire... v51 v51 Buna Seara! As dori sa intreb pe forum o situatie legata de mostenire...Bunica mea din pertea mamei decedata in 1992,a ramas dupa urma ei si nedezbatuta ... (vezi toată discuția)
Acte de propietate lipsa mioararadu mioararadu buna ziua nu stiu daca titlul e bun dar nu stiu ce titlu sa pun ,spre surprinderea mea am aflat ca parintii mei ambii decedati de 23 de ani mama si tata de 17 ... (vezi toată discuția)
Sfat pt vinzarea pamintului morosanucarmen morosanucarmen Vreau sa vind 1 ha de pamint pt. care am Titlul de Propietate, am gasit un cumparator dar apar unele probleme: 1. Nu este intabulat 2. Pe acest teren este ... (vezi toată discuția)