avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata plus venit suplimentar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata plus venit suplimentar

Buna ziua
Datorita faptului ca pensia anticipata partiala este mica, pot inchiria un spatiu proprietate pentru a obtine un venit suplimentar si sa pastrez si pensia?
Care sunt situatiile in care se poate pastra pensia anticipata partiala si obtine si un venit suplimentar?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:29, 27 Mai 2014
1. Pe perioada cat beneficiati de pensie anticipata partiala nu puteti obtine venituri pentru care se retine si plateste contributia pentru pensie.

2. Din veniturile din chirii nu se retine contributia pentru pensie asa ca puteti obtine astfel de venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass pentru inchiriere spatiu sarar sarar Buna ziua Inpreuna cu sotia detinem un spatiu pe care l-am inchiriat in anul 2007. In anul 2007 am fost salariat iar din 2008 pana in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala teodor53 teodor53 Pe perioada in care primesc pensie anticipata partiala pot sa fiu actionar intr-o societate comerciala(SRL) sau sa obtin venituri din chirii ? (vezi toată discuția)
Clarificare cas lml lml Buna ziua, tatal meu este pensionar militar si are profit din chirii, plateste impozit pe profit si acum 2 saptamani a primit de la CAS o scrisoare sa ... (vezi toată discuția)