avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tergiversare dosar penal de 5 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tergiversare dosar penal de 5 ani

De 5 ani am o hatarare definitiva ptr abandon de familie in care fosta este obligata la plata unei pensii de intretinere de 400 euro ptr 3 copii minori abandonati . Fosta sotie locuieste in Italia , are domiciliu cunoscut acolo , dar de atatia ani nu au reusit sa o audieze ptr a fi prezentata in fata instantei . Ce trebuie sa fac sa rezolv problema ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:59, 27 Mai 2014
cred ca aveti o hotarare care stabileste suma ce trebuie s-o plateasca pt copii, nu o hot definitiva de condamnare pt abandon..
Ar fi putut fi audiata prin comisie rogatorie, cei ce se ocupa de caz ce zic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar nesolutionat andy42b andy42b Acum 5 ani procuratura a deschis un dosar penal ptr abandon de familie . Datorita faptului ca parata locuieste si are rezidenta in Italia nu s-a prezentat ptr. ... (vezi toată discuția)
Audiere martor/inculpat laur2013 laur2013 In ce conditii un martor poate fi audiat la domiciliul acestuia daca sectia de politie este din alt judet? In ce conditiipoate fi audiat un inculpat daca ... (vezi toată discuția)
Comisie rogatorie internationala kiti00 kiti00 Buna ziua! Va expun urmatoarea situatie de fapt care a dus la formularea mea catre o instanta de judecata(judecatorie) a unei cereri de constituire comisie ... (vezi toată discuția)