avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Folosirea cardului altui detinator
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Folosirea cardului altui detinator

Buna ziua .
Sotul meu are cont pe un site de pariuri sportive.
Acum o luna a alimentat contul de pe cardul unui coleg ( acest coleg a fost de acord si ia dat toate datele necesare alimentarii contului ) .Au fost bagati 200 lei in 3 zile diferite ( de fiecare data cu acordul detinatorului cardului )
Acum cei 2 s-au certat din motive personale si colegul il ameninta ca se duce la politie la servici ( cei 2 sunt colegi ) sa-l reclame ca ia folosit cardul.
In acest caz.......ce i se poate intampla sotului meu ?
Cel mai recent răspuns: CryTeK , utilizator 16:48, 18 Iunie 2014
Din moment ce datele despre card si codul pin au fost date de bunavoie nu are de ce sa isi faca probleme.
Codul PIN nu e necesar la tranzactii online , trebuia doar sa ia datele de pe card
lion06lion a scris:

Codul PIN nu e necesar la tranzactii online , trebuia doar sa ia datele de pe card

Chiar si in situatia asta, sotul nu va pati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Frauda prin op. bancare sau abuz de increde? denveer88 denveer88 Buna seara, am decis sa intreb aici sa aflu cum sa procedez mai departe, o sa incerc sa scurtez, am dat nr. de card si CSV la un \"amic\" sa il ajut cu o plata ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facut retrageri bancare nefiind informat CatalinD06 CatalinD06 Buna ziua, Am intampinat azi o problema. Sunt jucator de pariuri sportive. Am un cont la o platforma online si am castigat niste bani zilele trecute. Dupa ... (vezi toată discuția)