avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... frauda prin op. bancare sau abuz de increde?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

frauda prin op. bancare sau abuz de increde?

Buna seara, am decis sa intreb aici sa aflu cum sa procedez mai departe, o sa incerc sa scurtez, am dat nr. de card si CSV la un "amic" sa il ajut cu o plata la pariuri sportive (el nu detine card doar se ducea la pariuri, am inteles ca sunt inchise) stiind ca imi restituie prin alte mijloace.

La cardul de ING am protectie sms alert si de 2-3 ori ma alertat cu suma respectiva, i-am dat codul de confirmare.

Azi mi-au venit notificari prin sms ca a folosit peste weekend, respectiv azi sa extraga sume de bani din ce in ce mai mari si fara sa primesc din alerta sms cod de confirmare pt toate.

Am reusit sa blochez cardul si sa il schimb, cei de la banca mi-au zis sa iau legatura cu siteul respectiv (eu il aveam din pozele de la "amic" pe WhatsApp, am cautarea site-ului pe google, cateva cu contul lui pe site si cateva bilete pe ce baga).

Am luat legatura cu cei de la suport relatii clienti si mi-au cerut sa le dau extrasul, le-am dat si mi-au raspuns ca nu au gasit nimic ( iar acum nu stiu cine minte). Voiam sa ii recuperez pe cei care ii am in 12 tranzactii in asteptare.

O sa incerc sa discut amiabil cu "amicul" sa mi-i restituie dar daca nu primesc raspunsul dorit vreau sa depun o plangere si sa stiu daca il acuz de abuz de incredere, operatiuni financiare efectuate in mod fraudulos conform art. 250 C sau de ce anume. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: denveer88 , utilizator 18:09, 1 Aprilie 2020
Adaug ca mi-am facut cont chiar azi 01/04/2020 la respectivul site de pariuri, am depus minimul de 20 lei si pe extrasul bancar imi apare aceeasi denumire, prin urmare cei de la suport relatii cu clienti au mintit.
Puteau sa anuleze cele 12 transferuri dar nu au vrut.
Se poate sa imi raspunda un consultant cat mai repede?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de un cont online de pariuri? LAURA Vali LAURA Vali Buna ziua. Acum ceva timp soțul meu a folosit cardul meu pentru niște pariuri online,fără știrea mea. ULTERIOR m-a asigurat că si-a închis toate ... (vezi toată discuția)
Cont bancar folosit de alta persoana radu_natea radu_natea Buna ziua, Contul meu bancar si cardul de la banca ING a fost folosit de catre un fost prieten (cel putin asa am crezut) in diverse tranzactii frauduloase, ... (vezi toată discuția)
Cvv2 gresit casa pariuri online / frauda Prietenul Prietenul Buna ziua, Desi sufar de dependenta de pariuri, situatia de mai jos mi se pare total gresita, din punct de vedere legal. Mai am cont la o casa de pariuri ... (vezi toată discuția)