avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venit in natura
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venit in natura

In 09.2013, se obtine masa lemnoasa din exploatare fond forestier, lemn ce nu se vinde ci se foloseste pentru construirea unui gard care va fi gata in 01.2014.
Stabilesc pretul la lemn si suma rezultata o trec pe venit in 2013, si la amortizare gard (dupa terminarea gardului)?
Cum se opereaza in registrul jurnal de incasari si plati? Sau se trec doar in fise operatiuni diverse?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pentru vanzarea masei lemnoase pe picior/ pfa RusRIM RusRIM Buna ziua, Sunt pensionar, proprietrar al unui teren forestier. In septembrie 2013, am incheiat cu un agent economic un contract pentru vanzare de masa ... (vezi toată discuția)
Taxare inversa achizitie lemn pentru constructii gabihob gabihob In cadrul firmei s-a achizitionat scandura pentru construirea unui mobilier in hala de productie. Vreau sa stiu care este regimul TVA la cumpararea acestui ... (vezi toată discuția)
Registru incasari si plati if mary77 mary77 Buna ziua. Am si eu 2 intrebari: -Am facut totalul la sfarsitul anului 2009 in registru. Cand incep 2010, la totaluri iau in calcul (preiau) si totalurile din ... (vezi toată discuția)