avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Modalitatea de evaluare a daunelor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Modalitatea de evaluare a daunelor

Buna seara!
Ma intereseaza cum iti poti evalua prejudiciul cauzat de o societate de recuperare fier vechi?(zgomot de fier, injurii, plangeri penale,)
Conform noului cod civil instanta(de contenscios-am castigat irevocabil anularea actelor administrative) solicita inscrisuri si evaluarea pagubelor si precizarea felului dobanzii, civila sau fiscala!?.
Ma poate ajuta cineva?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajamentul de plata delia25 delia25 Angajamentul de plata conform noului Cod Fiscal mai este legal? Daca nu ce articol spune lucrul asta? Multumesc. (vezi toată discuția)
Incadrare kokobelo007 kokobelo007 buna ziua.am un amic care e inculpat intr un proces penal art 208 alin 1-art 209 alin 1 lit a si g,este la prima fapta nu are cazier care ar fi ... (vezi toată discuția)
Distrugere oglinda retrovizoare myky.myky27 myky.myky27 Buna seara. Faptele au decurs in felul urmator: a fost un incident in trafic intre mine si un vecin. Respectivul m-a acuzat ca am distrus oglinda retrovizoare ... (vezi toată discuția)