avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Dubla disertatie la aceeasi specializare
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Dubla disertatie la aceeasi specializare

Buna ziua,

as dori sa stiu daca este permis, conform legii, sa obtinem dublu disertatie in aceeas specializare, sau sunt obligat sa fac 2 mastere pentru a obtine dublu disertatie?

Ex. la geologie avem partea de mineralogie si cea de paleontologie, doresc sa obtin o disertatie in ambele teme in aceeasi an de studiu. Din cate am inteles nu se poate aceasta in aceeas an doar daca mai fac inca un master (pe bani de data aceasta).

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,

cu stima

- Béla
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 16:03, 1 Iunie 2014
Un ciclu de master se finalizeaza cu o lucrare de disertatie, nu cu doua, nu cu trei. Daca doriti alta disertatie, inscrieti-va la alt master. Atentie: nu poate fi acelasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)
Master fara facultate in domeniul respectiv steinway steinway Problema mea este urmatoarea: am absolvit un liceu de muzica dupa care facultatea de stiinte politice,in prezent sunt masterant in anul 1 la facultatea de ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)