Buna ziua,
conf sentintei judecatoresti s-a stabilit platirea lunara a pensiei de intretinere pentru un minor,deoarece nu s-a respectat aceasta hotarare am apelat la executor;aceasta a introdus actiunea in instanta,s-a admis cererea de executare silita,apoi urmeaza validarea popririi si depunerea de catre terţul poprit (compania unde debitorul lucreaza) la dosar dovada achitării sumelor aferente perioadei cand nu s-a facut plata. Solutia finala este:respingerea cererii ca neintemeiata.
Respingerea cererii cum o pot interpreta? Tertul nu este de acord cu poprirea? Recuperarea sumelor restante nu mai sunt posibile? desi s-a depus la dosar,contul -extrasele de cont unde nu s-a mai facut depunerea Se mai poate face recurs peste aceasta sentinta?
validarea popririi s-a respins.
Trebuia sa cereti validarea popririi doar daca angajatorul nu i-a retinut din salariu din momentul in care a fost instiintat.
da,asa este s-a admis cerea la executarea silita,dar s-a respins la cea cu obiectul:validare poprire(aceasta cerere are un alt nr de dosar este dupa ce s-a admis executarea)
nu am idee,deoarece inca nu am primit nicio comunicare,executorul a cerut sa se judece in lipsa lui cazul. Daca in dosarul de validare apar:tertul,debitorul si executorul eu pot cere sa studiez acest dosar?