avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate un parinte sa reprezinte fiscal un minor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate un parinte sa reprezinte fiscal un minor care presteaza servicii artistice

Buna ziua,

Cum poate un parinte sa reprezinte fiscal un minor care presteaza servicii artistice cu acordul scris al lor in vederea semnarii contractelor de prestari servicii ( prestatii artistice ) oferite de organizatorii de evenimente ?
Minorul a semnat cu acordul scris al ambilor parinti un contract de management si impresariat artistic cu un impresar din care reiese ca trebuie sa plateasca impresarului procentul cuvenit din prestatia artistica pentru fiecare eveniment.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters322186 , utilizator 15:27, 28 Mai 2014
pai minorul incaseaza iar reprezentantul cu acordul autoritatii.. plateste, zic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este forma legala de a plati un artist pentru prestatiile sale artistice noname3 noname3 Buna ziua, As dori sa stiu care este forma legala de plata catre un artist pentru presatiile sale artistice (drepturi conexe - interpretare). Mai concret , ... (vezi toată discuția)
Impresariat artistic dani_p dani_p Cum se poate incadra un contract de impresariat? Exista un contract numit in acest sens sau va fi unul de natura mixta? Artistul doreste ca impresarul sa se ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters142623 ContSters142623 Buna ziua, Sunt detinatorul exclusiv al unei marci inregistrate la OSIM - un artist cu care am lucrat si cu care s-a incheiat contractul de exclusivitate; am ... (vezi toată discuția)