avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inlaturare expertiza!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inlaturare expertiza!

Buna dimineata!Am avut un litigiu de munca cu patronul,el fiind reclamant a cerut proba cu o expertiza tehnica!Aceasta expertiza s-a desfasurat in alta localitate,ne am prezentat ambele parti ,dupa care expertul a depus expertiza la dosar!Reclamantul a facut obiectiuni la expertiza dupa care expertul a depus la dosar si raspunsurile la obiectiuni!Vazand ca expertiza imi e favorabila mie,ieri la utlimul termen cind am depus concluziile scrise partea adversa a solicitat instantei sa inlature de la dosar expertiza pe motiv ca proba a fost de ei ceruta si acum vor sa o inlature....e posibil sa aiba un suport legal asa ceva?odata ce sa desfasurat expertiza,s-a depus la dosar concluziile expertului si apoi si raspunsurile la obiectiuni?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 7 Mai 2009
Proba administrata cu expretiza profita intregii cauze si partea care a propus-o nu poate cere inlaturarea ei dupa ce a fosr administratta
Atata timp cat instanta a incuviintat administrarea unei probe, aceasta nu mai pote fi inlaturata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj - expert contabil anniela anniela Buna ziua,intr-un proces civil de partaj s-a desemnat de instanta un expert contabil.Dupa depunerea expertizei,aceasta a fost contestata de partea adversa si ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza in apel irina_270127 irina_270127 In fata instantei de fond s-a administrat proba cu expertiza juridica de specialitate, la care partea potrivnica mie nu a facut obiectiuni. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni ref la expertiza ,evaluare ili1 ili1 Buna,, sunt parat in dosar civil ,reclamantul si paratul sau intalnit cu expertul desemnat.Raport depus ,reclamantul inainteaza obiectiuni ,judecatorul accepta ... (vezi toată discuția)