avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Carti examenul de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Carti examenul de licenta

Buna ziua,

Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare in numeroase randuri dar tinand cont ca si legile s-au schimbat as dori sa stiu de ce carti am nevoie pentru a invatata pentru examenul de licenta si daca aveti vreo sugestie pentru anumiti autori.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 4 Iunie 2014
Despre ce facultate este vorba?
Facultatea de drept si stiinte administrative.
Unde are sediu aceasta facultate ? In general, tematica si bibliografia pentru licenta este afisata pe site-ul facultatii.
Se pare ca nu s-a trimis acest mesaj. Multumesc de raspuns. Intr-adevar, acolo era afisata dar intr-o locatie mai greu accesibila.

As putea primi cumva si o bibliografie pentru lucrarea de licenta Sanatatea si Securitatea la locul de munca? Am toate legile, mai am nevoie si de cateva carti. Din pacate lucrarea facuta este in proportie de 80% scrisa direct din legi si mai putin prin cuvintele mele. Credeti ca este ok?
Puteti studia ca si bibliografie:
Tratat de dreptul muncii - editia a 8-a , Alexandru Ticlea, Editura Universul Juridic, 2014

Tratat teoretic si practic de drept al muncii. Editia a II-a, revazuta si adaugita, Ion Traian Stefanescu
Editura Universul Juridic, 2012

Alte discuții în legătură

Dialogul social RamonaBG RamonaBG indicati-mi va rog o bibliografie sau o sursa pentru tema \"dialogul social.sindicatele\" Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna adrianas26 adrianas26 Am nevoie de un pic de ajutor,am lucrarea de licenta in vara sunt la drept si am lucrarea cu titlul Obligatia de fiodelitate fata de angajator in executarea ... (vezi toată discuția)
Licenta dreptul muncii claudia emma claudia emma Buna ziua, Sunt studenta in anul IV la Drept si va rog sa ma ajutati cu o bibliografie privind ~formarea profesionala a salariatilor~, aceasta fiind tema ... (vezi toată discuția)