avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Fisa de date
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Fisa de date

Am postat pe SEAPofisa de date pt lucrari reabilitare cladire.un ofertant mi-a contestat fisa de date pt ca am solicitat urmatoarele:
"Strategia de abordare a obiectivului si o descriere detaliata a metodologiei si a planului de lucru conceput pentru executarea lucrarilor, însotite daca este cazul, de desene, prin care propune realizarea lucrarilor;
Programul calitatii, care concretizeaza sistemul de asigurare a calitatii la particularitatile lucrarii ce face obiectul ofertei. Acesta trebuie sa cuprinda:
descrierea sistemului calitatii aplicat la lucrare, inclusiv listele cuprinzând procedurile aferente sistemului calitatii;
listele cuprinzând procedurile tehnice de executie a principalelor categorii de lucrari privind realizarea obiectivului;
planul de control al calitatii;
Ofertantii vor prezenta oferta tehnica astfel incat sa se asigure posibilitatea verificarii corespondentei propunerii tehnice cu specificatiile
tehnice prevazute in Caietul de sarcini al proiectantului, tinand cont de faptul ca aceste specificatii sunt minimale.
*oferta tehnica care nu corespunde cerintelor tehnice din caietul de sarcini a proiectantului este declarata neconforma
*oferta tehnica poate fi insotita de memtiunea ,, proprietate intelectuala" ceea ce confera caracterul confidential al acesteia.
Se va prezenta de catre ofertant o declaratie din care sa rezulte faptul ca la elaborarea ofertei a tinut cont de obligatiile referitoare laconditiile de munca si protectia muncii, care sunt în vigoare la nivel national si care trebuie respectate pe parcursul îndeplinirii contractului
de lucrari. La elaborarea ofertei, precum si în îndeplinirea contractului de lucrari, ofertantii au obligatia respectarii regulilor obligatorii
referitoare la conditiile de munca si de protectie a muncii, inclusiv cele privind durata muncii.
-Declaratie cu privire la respectarea conditiilor de munca si sanatate si a protectiei privind siguranta."
Eu cred ca nu am incalcat OUG 34 siANRMAP-ul mi-a aprobat-o.
Daca am grest va rog sa-mi spunetice articole legislative am incalcat.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Propunere tehnica copy-paste zenovius zenovius Buna ziua, Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie : In FDA, la modul de pezentare a propunerii tehnice s-au solicitat, printre altele, ... (vezi toată discuția)
La o procedura de achizitie contract de lucrare s-a solicitat ... Ema2013 Ema2013 La o procedura de achizitie contract de lucrare s-a solicitat depunerea Declaratiei din care sa rezulte faptul ca, la elaborarea ofertei, ofertantul a tinut ... (vezi toată discuția)
Licitatie teodor82 teodor82 Pentru o licitatie aparuta pe site-ul e-licitatie se poate descarca caietul de sarcini de acolo, se intocmeste dosarul de licitatie si se depune la sediul ... (vezi toată discuția)