avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cartea de munca

Mama mea trebuie să se pensioneze de boală și are nevoie de Cartea de muncă. Problema este că ultima oară când a lucrat cu Carte de muncă a fost în București, ea momentan locuiește în județul Arad și ar vrea să intre în posesia ei fară să se deplaseze până la București. Cum se procedează în acest caz?
Cel mai recent răspuns: TSonia , utilizator 20:08, 30 Mai 2014
Poate depune o solicitare online catre ITM BUcuresti prin care comunica sa-i trimita carnetul de munca la ITM Arad, daca angajatorul este din sectorul privat.

[ link extern ]

sau

Email:itmbucuresti@itmbucuresti.ro

In petitie , se va mentiona datele de identitate ale mamei dvs - nume, prenume, adresa , CNP - si datele de identificare ale fostul angajator , denumire si CUI.

Ultima modificare: Miercuri, 28 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Așa o să facem, mulțumesc mult pentru informații!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carte de munca sau verificarea datelor inregistrate in aceasta ViorelUng ViorelUng Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu cartea de munca. Cum o pot recupera sau cum pot afla ceea ce s-a operat in aceasta? Ultimul loc de munca a ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)
Sesizare la inspectoratul teritorial de munca Sophia1975 Sophia1975 O reclamație la Inspectoratul Teritorial de Munca se poate depune online? Nu doresc s-o fac anonimă, mi-am și anunțat angajatorul că am s-o fac și tot nu ... (vezi toată discuția)