avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conventie matrimoniala- executare silita?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conventie matrimoniala- executare silita?

Daca iubitul meu este executat silit de catre executorii judecatoresti si eu vreau sa ma cunun cu el dar cu conventie matrimoniala ptr sarare de bunuri din data incheieri actului de cununie civila.Eu pot fi executata de catre executorii judecatoreati? Mai am o intrebare, am auzit ca conventia matrimoniala se poate face si la primarie gratuit dar si la notariat contra cost. Astt raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 21:01, 28 Mai 2014
Vedeti link-ul de mai jos

[ link extern ]

O mentiune se impune, vad ca faceti confuzie
Sub sancţiunea nulităţii absolute, convenţia matrimonială se încheie prin înscris autentificat de notarul public, cu consimţământul tuturor părţilor, exprimat personal sau prin mandatar cu procură autentică, specială şi având conţinut predeterminat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia matrimoniala FrauD FrauD Conventia matrimoniala trebuie facuta obligatoriu la notar sau se poate face si la un avocat? (vezi toată discuția)
Contract prenuptial violetaandreea violetaandreea Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la contractul prenuptial.urmeaza sa ne casatorim si am vrea sa incheiem un contract prenuptial. Nu stiu daca a ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri Daniel Stefan Daniel Stefan Buna ziua , suntem casatoriti di 2007 cu regimul bunurilor in comun din oficiu evident. Casatoria a avut loc in Romania ,amandoi suntem cetateni romani cu ... (vezi toată discuția)