avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri pentru Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri pentru Intreprindere individuala

Buna ziua,

functionez ca si intreprindere individuala (neplatitor TVA) si am un magazin online (mediu urban) si am 31 de ani. Ma intereseaza daca sunt proiecte le care pot sa ma inscriu pentru a benificia de fonduri nerambursabile, rambusabile etc. (orice fel de ajutor de la stat sau de la UE pentru acesta activitate nu neapart su acest statut de I.I. ).

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 19:43, 1 Iunie 2014
Gasiti sursele de finantare la urmatoarea adresa:
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc pentru mesaj. Din pacate nu am gasit nimic pentru I.I. din mediu urban :( doar pentru SRL si SRL-D.(fisierele atasat sunt emise de Agentia pentru dezvoltare regionala centru dar ma gandesc ca e valabil si pentru alte regiuni ca de ex. nord-vest).
Calendarulsurselor de finantare sunt emise de ADR Centru, ele sunt valabile pe tot teritoriul tarii. Intr-adevar pentru I.I in mediul urban nu sunt finantari. Aceasta forma de organizare poate accesa doar fonduri PNDR.
Pentru accesarea de fonduri ar fi indicat sa sa va organizati ca SRL sau SRL-D si sa va pregatiti pentru sesiunea de anul viitor a programelor nationale pentru SRL-D costurile de infiintare sunt zero.
Buna ziua,ndupa interviul de astazi de la un post de televiziune,ministrul Teodorovici ne-a dat asigurari ca se vor deschide incepand cu luna septembrie toate programele operationale.Dumneavoastra ca I.I indiferent de mediul in care activati,respectiv urban puteti accesa fonduri ,dar pe anumite programe.Trebuie sa va hotariti pentru ce vreti banii respectivi,sa faceti un proiect pe care sa-l depuneti in momentul deschiderii apelului.Ca expert in fonduri europene va pot spune ca aveti un timp relativ scurt.Cautati pe cineva cu experienta pentru a va indruma.Mult succes - Ana Marin
Stimata @amg2buc@yahoo.com atata vreme cat nu sunt cunoscute ghidurile pe programe , atat timp cat discursurile sunt politice, nu vad de ce sa faceti dvs presupuneri pe care sa le comunicati userilor, useri care doresc accesare, lor trebuie spus adevarul, nu fabulatii.!
Am rugamintea de a nu induce in eroare userii care doresc sa acceseze fonduri, trebuie spus unde gasesc informatii care sa le fie de folos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile in domeniul it parfenierazvan parfenierazvan Buna seara ! Detin de 3 ani o firma de Gazduire Online (jocuri).Insa actele le am facute de 1 an de zile si anume I.I .As dori sa stiu daca se poate obtine ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)