avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere impotriva rezolutiei - intimat, aparare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere impotriva rezolutiei - intimat, aparare

Ma pot apara singura la instanta de fond la judecatorie Pe rol este o cerere facuta de partenerul meu de afaceri impotriva rezolutiei de NUP?
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 16:07, 17 Iulie 2014
Stimate Domn Avocat
Plangerea partenerului meu a fost respinsa dupa ce am depus Note Scrise si am detaliat sustinuta cu inscrisuri faptele constate de organele de cercetare penala care din punctul meu de vedere erau corecte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva ordonantei de nup in instanta Laura50 Laura50 Am primit ordonanta de NUP de la prim procuror dar instanta de judecata a admis plangerea impotriva acestei ordonante si a admis cererea spre judecare pe ... (vezi toată discuția)
Lntrebare citare martori Agripina1 Agripina1 daca am facut plangere in instanta impotriva ordonantei procurorului /plangere de neurmarire /netrimitere in judecata art.340 ncpp vor fi citate si partile sau ... (vezi toată discuția)
S-a schimbat procedura? Just-drept Just-drept Am facut plangere impotriva unei ord. de NUP data de Parchet, plangerea fiind depusa la instanta conf. art. 340 cpp. Am primit de curand o citatie prin care ... (vezi toată discuția)