avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Incadrare in grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Incadrare in grad de handicap

In anul 2000 am fost diagnosticata cu neoplasm mamar.
Diagnostic tumoara mamara mstg chimiotratata T4N1,operata mastectomie radicala modificata stg,iradiata,dupa care am urmat timp de zece ani tratament hormonal.
Am beneficiat de grad de handicap doi,timp de7ani,doi ani gr de handicap trei,dupa care nu am mai avut nici un fel de drept.
Dar ma intreb si va intreb,oare mi-a crescut sanul peste noapte si eu nu-l vad,sau lipsa unui organ sau ce o fi,din corpul uman nu reprezinta un handicap ptr care nu beneficiez nici de o proteza care se gaseste f greu?
Va intreb daca as putea sa-mi depun din nou actele ptr incadrarea in grad de handicap,in prezent fiind doar lipsa sanului fara a mai urma nici un fel de tratament?
Va multumesc,cu stima!.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:27, 29 Mai 2014
Aveti dreptul sa solicitati expertiza la comisia medicala de expertiza persoane cu handicap locala,in baza documentelor medicale pe care le detineti,urmand a se dispune investigatii asupra stadiului actual al afectiunii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap dupa operatie cancer san (mastectomie totala) mon73key mon73key O pensionara de 72 ani a fost diagnosticata cu cancer la san -tumoare maligna si operata de mastectomie totala, eliminare 5 ganglioni limfatici axilari. ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Mathushalem Mathushalem Va rog sa ma lamuriti, in masura in care acest subiect va este cunoscut, daca o persoana de 26 de ani care sufera de cancer al sanului, operat prima oara in ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad de handicap idoinai idoinai Buna ziua! Sunt in situatia de a merge curand la Comisia de expertiza pentru persoane cu handicap,pentru revizuirea periodica. Si acum incepe povestea.In ... (vezi toată discuția)