as avea o intrebare.O salariata care s-a angajat din 02.11.2008,la ora aceea insarcinata dar fara a stii inca, si care naste la sfirsitul lui iunie-inceputul lui iulie 2009 deci in nov va intra in ingrijire copil pina la doi ani beneficiaza de acest drept?De concediul de 126 de zile stiu ca beneficiaza dar este problema la cei 85% din venituri.Sau ar exista posibilitatea sa plateasca din mina la asigurari si sa beneficieze apoi?Va multumesc anticipat.Vreau sa mentionez ca sotul nu poate intra el fiind plecat in Italia,deci necontribuind deloc la buget.
Buna ziua!
Sotia mea lucreaza de cativa ani la o societate, daca inainte sa nasca mai are lucrate 9-10 luni la o alta societate (al 2-lea job), indemnizatia de crestere a copilului se va calcula tinandu-se cont de de ambele locuri de munca???
Va Multumesc!
Buna seara, da, se iau in calcul toate veniturile profesionale supuse impozitului pe venit, calculate in ultimele 12 luni anterioare nasterii copilului.
salut...am o intrebare
sunt angajata din data de 30.06.2008 iar in lunile august,sept,oct am fost in somaj tehnic...vreau sa fac si eu un bebe si as doi sa stiu daca lunile de somaj tehnic se includ in cele 12 luni lucrate, eu vroind sa beneficiez de 85% din salar...dar concediul de sarcina cand o s pot sa il iau?
In ce an ati beneficiat de somaj tehnic? 2008 sau 2009? Daca e vorba de anul acesta, da, se includ. Il veti putea lua cu cel mult 80 de zile inainte de nastere.
Indemnizatie somaj
Anca_87
Buna. Sunt insarcinata in luna a 7-a si am absolvit facultatea in 12 iulie 2010. Pot sa-mi depun actele de somaj si daca sunt insarcinata. Daca da ,in cat ... (vezi toată discuția)