avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajari dupa depunerea anexei 1A
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajari dupa depunerea anexei 1A

In data de 28.05.2014 am depus anexa 1A cu situatia privind locurile de munca vacante.Dupa cat timp pot face angajarea pe acele locuri de munca?
Exista un termen minim?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:04, 29 Mai 2014
1. Nu exista un termen cand sa incepeti sau sa terminati angajarile pe posturile vacante.

2. Angajarile se pot face oricand, cu cat mai repede cu atat mai bine pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie privind locuri de munca vacante daniela-claudia daniela-claudia va rog sa-mi spuneti daca este un termen obligatoriu pe care trebuie sa-l trec atunci cand completez rubrica \\"valabilitatea ofertei\\" din \\"situatia privin ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de somaj data la angajare dst1234 dst1234 Buna ziua, recent am fost acceptat ca asistent vanzari in cadrul unei firme de telefonie, iar pentru semnarea contractului mi s-au cerut documentele \\"de ... (vezi toată discuția)
Comunicare angajare la somaj anexa 1b Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua , Spuneti-mi va rog, am citit ceva despre anexa 1 b referitor la comunicarea ocuparii locului de munca vacant, daca de exemplu fac o angajare la ... (vezi toată discuția)