avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... In caz de faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

In caz de faliment

In cazul in care o firma este declarata falimentara Firma debitoare cum isi mai recupereaza creantele inscrise in Tabloul creantelor?
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 14:12, 7 Mai 2009
va referiti la faptul ca deja s-a inchis procedura?
daca dosarul este pe rol si debitoarea are bunuri, acestea se vor valorifica, sumele rezultate fiind distribuite creditorilor de catre lichidatorul judiciar.
Nu nu s-a inchis procedura,dar are doar autoturisme in leasing

Alte discuții în legătură

Insolventa corina-mirela corina-mirela De putin timp sunt jurista la o instituţie publică şi deja ma confrunt cu o situaţie dificila pt mine. Apelez la amabilitatea, inţelegerea şi ... (vezi toată discuția)
Falimentul ENGFULL ENGFULL sunt creditor al unei firme aflata in faliment ( e drept in firma e din franta ) nu am primit adresa de inregistrare pe lista de creditori , insa am procurat ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - se mai poate face executare silita? IOANA9 IOANA9 Fostul angajator are sa imi plateasca mai multe salarii restante. Ma poate ajuta un executor sa recuperez aceasta datorie daca firma se afla in insolventa, ... (vezi toată discuția)