avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in Germania sezonier pentru anul 2014
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in Germania sezonier pentru anul 2014

ce documente sunt necesare de la casa de pensii pentru a lucra sezonier in germania?
si in ce conditii se obtin?
multumesc.

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de pensie de urmas? anazisu anazisu buna ziua. ma numesc ana zisu , am 75 de ani si sunt pensionar c.a.p. in anul 2003 sotul meu care era pensionar de stat a decedat. eu aveam pensia mai mica ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata DOMNICAbadea DOMNICAbadea sunt nascuta in 1961.lucrez din 1979.am zece ani in grupa o mediu toxic ,restul de 25 ani am fost vinzatoare.deci in total 35 ani vechime in munca .va intreb ... (vezi toată discuția)
Poate beneficia sotul meu de pensie de invaliditate daca a fost operat si tratat in strainatate? schipordomnica schipordomnica buna ziua, as avea mai multe intrebari sotul meu are o incapacitate de 60% fiind operat de carnicorm laringian ,el are 54 ani si a muncit 21 ani pina in anul ... (vezi toată discuția)