Buna ziua,
legat de raspunsul Dumneavoastra, am o si eu intrebare: in urma divortului, mama fiului meu (7 ani) a primit custodia exclusiva. Avand in vedere ca se foloseste de acest "atu" pentru a se razbuna pe mine (ma denigreaza in fel si chip in fata copilului, ii interzice copilului sa faca orice gest "normal" (sa-mi faca cu mana, sa ne pupam, sa ne imbratisam, sa se uite dupa mine, etc. cand ne despartim), refuza sa-mi dea orice fel de informatii despre copil (medicale si scolare)), in ce fel si ce sanse as avea sa obtin custodia comuna? Avocatul cu care am discutat a spus ca trebuie sa am dovezi solide (cum ar fi un raport psihologic de ex.) pentru a putea avea sanse. Dar cum sa obtin asa ceva din moment ce nu am voie sa-l duc la psiholog? Odata l-am dus la stomatolog pe copil si apoi am primit amenintari de la mama copilului ca imi face plangere pentru ca eu nu am dreptul sa-l duc la medic, avand in vedere ca instanta i-a dat ei exclusiv "dreptul de ingrijire". Am vorbit cu mai multi psihologi, fiecare a fost de-acord sa-l consilieze, dar niciunul nu a fost de-acord sa si elibereze un raport. De parca as fi cerut sa treaca in raport altceva decat adevarul pe care ei singuri l-ar observa...
Va multumesc!
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Trebuie deschis proces.
Este foarte greu sa obtineti custodie exclusiva dar puteti incerca.
Dupa parerea mea nu veti reusi.