avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere de tzol galbene
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere de tzol galbene

Buna ziua , as dori sa stiu daca autorizatia provizorie de circulatie si numerele de tzool (germania ) galbene valabile 5 zile sint recunoscute pe teritoriul romaniei ?sau , daca nu sint valabile , daca statul roman sau ministerul de interne a emis vre-un act normativ in acest sens . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaidumitra , utilizator 11:39, 30 Mai 2014
Este foarte important sa primesc un raspuns corect deoarece , desi am traversat jumatate din europa cu aceste numere inca valabile ,si chiar si jumatate din teritoriul romaniei, am intinlit in drum zeci de echipaje de politie rutiera chiar si in romania , cind mai aveam 20 de km pina acasa sa -au gasit doi agenti de la rutiea care mi-au intocmit dosar penal sustinind ca nu am voie sa circul cu acest tip de autorizatie provizorie .

Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere de 5 zile la o masina adusa din germania butuiulia butuiulia Buna ziua, Am cumparat o masina din Germania si am luat numee de 5 zile(galbene),am trecut peste tot cu masina,am ajuns la Regin si un echipaj de politie m-a ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu numere provizorii de germania pentru 3 zile relu58 relu58 Buna ziua, Am cumparat din Germania o masina second hand pe care am adus-o pana in Romania avand documentele masinii: briful mare, briful mic, verificarea ... (vezi toată discuția)
Numere de inmatriculare provizorii pe 5 zile de germania.sint valabile in ro si in eu ? luk2011 luk2011 http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2007:068:0015:0024:RO:PDF Va rog sa urmariti ce scrie la punctul 4.2 in documentul ( directiva ... (vezi toată discuția)