avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua , eu in calitate de angajat al unei societati avand si drept de semnatura in banca , administrator fiind alta persoana , pot fi executat silit daca am semnat un bilet la ordin si contract de garantie al biletului si acesta nu a putut fi achitat ? Biletul nu a fost avalizat in nume propriu , a fost semnat decat in casuta dreapta jos.
Cel mai recent răspuns: ghitac , utilizator 13:07, 30 Mai 2014
Nu, nu puteti fi executat silit. Daca ati fi avalizat, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire stanleonard stanleonard Lucrez in cadrul unei societati , nu sunt administrator sau asociat dar am drept de semnatura in banca pentru a ridica numerar si a face plati cu op si bilete ... (vezi toată discuția)
Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat si angajament de plata Gaita Cristina Gaita Cristina Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat de mine persoana fizica pt firma facut pt un furnizor si un angajament de plata tot pt acest furnizor?? Sunt ... (vezi toată discuția)