avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN activitati consultanta
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN activitati consultanta

Buna ziua. Incerc sa aflu raspuns la doua intrebari.

1. Ce cod caen pot folosi pentru consultanta in vederea obtinerii brevetului/licentei in turism, consultanta in vederea deschiderii unei agentii de turism si consultanta in vederea deschiderii unei pensiuni? Exista unul anume? Sau pot folosi "Activitati de consultanta pentru afaceri si management 7022" sau "Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. 7490" ?

2. In cazul in care ca si activitate principala exista 7022 - consultanta pentru afaceri si management, pot sa adaug ca si activitate secundara 6910, activitati juridice, in cazul in care nu exista asociat sau administrator licentiat in domeniul juridic, ci doar colaboratori avocati in baza unui contract prestari servicii? Sau nu este necesara optarea pentru acest cod si este suficient acest contract de prestari servicii cu avocati pentru a efectua activitati precum redactare/modificare contracte sau furnizarea de informatii legislative?

Va multumesc anticipat si va doresc toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: horatiusasu , utilizator 22:00, 30 Iulie 2014
Codul CAEN 6910 nu il puteti folosi deloc.

In speta, puteti folosi codul CAEN 7022, pentru ceea ce doriti dvs. Pentru activitati de redactare sau modificare contracte ori de furnizare de informatii legislative puteti incheia un contract de prestari servicii cu cabinete de avocatura.
7022 e foarte "acoperitor" in ce va propuneti Dvs., mai ales daca il dublati cu 8299 - Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi nca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen administrare personal phlorentina phlorentina Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma cu obiect de activitate administrarea de personal si salarizare. Intrebarea mea este: sub ce cod caen pot factura ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru activitati specializate in domeniul securitatii si sanatatii in munca Catalin Haseru Catalin Haseru Care cod CAEN (v2008) ar fi cel mai potrivit pentru o societate care isi propune (printre alte servicii) sa presteze servicii specializate de Securitate si ... (vezi toată discuția)
Infintare firma prestari servicii contabilitate Bratescu Madalina Elena Bratescu Madalina Elena Vreau sa-mi deschid un srl care sa aiba ca domeniu de activitate prestarea de servicii contabile. Mentionez ca nu sunt inca membru ceccar, dar am studii ... (vezi toată discuția)