avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... lnselaciune la shopping on line de pe FB
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

lnselaciune la shopping on line de pe FB

Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema: am comandat 2 rochite de pe o pagina facebook, le-am primit, am platit transportul si livrarea 320lei. Dupa ce am desfacut coletul am observat ca rochitele nu corespundeau pozei dupa care am comandat si nici masurile nu sunt bune. Materialul este altul, nu au eticheta cu marca, nici cu conditiile de intretinere (spalat, calcat). Dupa ce am discutat cu persoana care administreaza pagina, persoana fizica, am convenit sa returnez coletul si sa primesc banii inapoi. Apoi mi-a zis k nu o intereseaza, si-a schimat descrierea paginii din vanzare haine, pantofi, accesorii in blog fashion(am salvat descrierea initiala cu print screen). Cum pot proceda sa rezolv problema? Coletul inca nu a ajuns la destinatie, dar ma gandesc ca poate nu va vrea sa-l ridice. Am salvata toata corespondenta si poze.
Cel mai recent răspuns: wtiani , utilizator 16:30, 6 Iunie 2014
Multumesc pt raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)
Am fost înșelat la o vânzare pe olx: așa-zisul cumpărător mi-a returnat returnat un alt telefon în locul celui pe care i l-am expediat. ce e de făcut într-o astfel de situație? Luciotrifescu Luciotrifescu Salutare tuturor...in urma unui anunt postat pe olx (telefon spre vanzare)...am primit un mesaj pe acelasi olx de la un individ care m a intrebat direct daca ... (vezi toată discuția)
Colet returnat, plata curier florinel888 florinel888 Acum cateva zile am comandat ceva pe internet care urma sa vin printr-o firma de curierat. Problema este ca eu am cumparat acel produs de aici si nu mai am ... (vezi toată discuția)